Mega Medya Grubu emekçilerinden eski haber editörü Merve Bayraktar, öğretmen İsmail Sarıca ile dünya evine girdi.
Abdülaziz ve Emine Bayraktar ailesinin güzel kızı Merve Bayraktar gönlünü kaptırdığı İsmail Sarıca ile aşklarını evlilik ile taçlandırdı.
İskenderun Belediyesi Denizciler Mahallesi’ndeki evlendirme dairesinde kıyılan nikâh ile Merve ve İsmail Sarıca çifti bir ömür birlikteliğe evet dedi.
Bayraktar ve Sarıca ailelerinin yoğun katılım gösterdiği nikâh merasiminde, genç çiftin heyecanı dikkatlerden kaçmazken, mutlulukları ise görülmeye değerdi.
Basın camiasında bulunduğu süre içerisinde çalışkanlığıyla bilinen Mega Medya Grubu emekçilerinden eski haber editörü Merve Bayraktar (Sarıca), çok mutlu olduklarını ve Allah herkesin gönlüne göre versin diyerek, Antalya’da düzenlenecek düğün merasimlerine tüm dostlarını ve sevenlerini davet etti.
Bizler de genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Hataylı şehit son yolculuğuna uğurlandı Suriye’nin Tel Abyad bölgesinde YPG/PKK’lı...
3 Aralık Dünya engelliler günü nedeniyle İskenderun Engelliler Derneği günün ilk saatlerinde...
ENGELLİLİK TOPLUMUN TÜM KESİMLERİNİ YAKINDAN İLGİLENDİREN ÖNEMLİ BİR KONUDUR Türkiye...
TFF 1. Lig: Balıkesirspor: 0 – Hatayspor: 1 TFF 1. Lig’in 13. hafta müsabakasında Balıkesirspor...
Hatay’da Kurtuluş Caddesi’nde tarihi yapılar yeniden canlandırılacak atay’da tarihi Kurtuluş...
Hatay’da kadın mozaik kooperatifi kuruldu Hatay’da, mozaik öğretmeni, altı öğrencisi ve...
NARKOTİK KÖPEKLERLE UYUŞTURU...
İSKENDERUN POLİSİN’DEN NARKOTİK KÖPEKLERLE UYUŞTURUCU BASKINI İskenderun […]
İSKENDERUNDA SİLAHLI KAVGA 2 AĞIR Y...
Hatay’ın İskenderun ilçesinde ihale meselesi yüzünden çıktığı...
HATAY’DA TRAFİK KAZASI:1 ÖLÜ,2 YARA...
Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da meydana gelen zincirleme […]
HEMŞİREYİ ESKİ SEVGİLİSİ ÖLDÜRDÜ...
Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir hemşire, nişanlandığını öğrenen...