İskenderun kuyumcular ve saatçiler Odası tarafından düzenlenen olağan genel kurulda Uğur Fırat güven tazeledi.
İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası 2014-2017 yılları arası Başkan, yönetim ve denetleme kurulu için sandık başına gidildi. Memo Restaurantta düzenlenen ve tek liste halinde gidilen seçimlerde Uğur Fırat örnek bir kongre ile yeniden başkanlığa seçildi.
İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odasının olağan genel kuruluna katılan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, kongrede yaptığı konuşmasında, Başkan Uğur Fırat’ın her zaman birleştirici, bütünleştirici bir başkan olduğunu belirterek,”Esnaflarımız toplumun nabzını tutmaktadır.Her birine ayrı ayrı ihtiyaçlarımız vardır. Esnafın her türlü dalında çalışanlara ihtiyacımız var. Mesleğini en iyi şekilde yapan kalifiye ustalara ihtiyacımız vardır ve bunları da korumak kollamak zorundayız. Hem Meclis üyemiz hem de Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı olan Uğur Fırat’ı bu toparlayıcı kişiliğinden dolayı tekrar tebrik ediyor ve başkanlığının da hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
3 dönemdir İskenderun kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanlık görevini başarı ile yürüten ve dördüncü dönemde de Başkanlığa seçilen Uğur Fırat, kongrede yaptığı konuşmasında, tüm esnaflara çağrıda bulunarak,”esnaflık kaideleri içerisinde satış yapılması gerektiğine inanıyorum, kimse kimsenin ekmeğiyle oynamaya hakkı yoktur. Esnaflar olarak birlik ve beraberlik içerisinde birbirimizi kucaklamak zorundayız” dedi.
İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası olağangenel kuruluna katılan Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kadir Teksöz ise, Uğur Fırat ve ekibini kutlayarak, “Aynı zamanda Esnaf Odalarımızın ikinci başkanı olan Uğur Fırat kardeşimiz İskenderun’a verdiği hizmetlerine bundan sonra da başarılı bir şekilde sürdüreceğine inanıyorum” şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından İskenderun kuyumcular ve Saatçiler Odası’nda uzun yıllar hizmet veren kuyumcu esnaflarına İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek Oda adına plaket takdim etti.
Yapılan konuşmaların ardından sandığa gidildi ve tek liste halinde yapılan seçimlerde İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası 2014-2017 yılları arası Başkan, yönetim ve denetleme kurulu şu isimlerden oluştu. Uğur Fırat, İsmail Güller, Ali Uygun, Hakan Abacı, Celal Altıneriten, Abdussamet Topçu, Ayhan Türk. Denetim kurulu isimleri: Circi Kırılmaz, Ayhan Sağıroğlu,ve Nebil Tabaş.
Hatay’ın İskenderun ilçesinde de 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı çeşitli törenler...
TEK Kampüs Okulları Eğitim Koordinatörü Uğur Koyuncu’dan Eğitime Dair: ‘’Bireylerin Gelişim...
Erasmus+ Projeleri kapsamında 11 Haziran – 20 Haziran 2022 tarihleri arasında Bulgaristan’ın...
Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Gözcüler Plajı’nda gerçekleştirilecek ‘Dünya Footvolley...
İçişleri Bakanlığı, 1 Temmuz’dan itibaren 1169 mahallenin yabancılara ikametinin kapatıldığını...
Şanlıer:’Ceyhan’da yakın zamanda kapatılan bir kuyudan çıkan petrol benim köyümdeki...
DEMİR KORKULUĞA SAPLANAN KED...
DEMİR KORKULUĞA SAPLANAN KEDİ KURTARILDI.İskenderun Dumlupınar mahallesinde, […]
İSKENDERUNDA SİLAHLI KAVGA 2 AĞIR Y...
Hatay’ın İskenderun ilçesinde ihale meselesi yüzünden çıktığı...
HATAY’DA TRAFİK KAZASI:1 ÖLÜ,2 YARA...
Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da meydana gelen zincirleme […]
HEMŞİREYİ ESKİ SEVGİLİSİ ÖLDÜRDÜ...
Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir hemşire, nişanlandığını öğrenen...