İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) arasında KOBİ’lere yönelik ‘’Nefes Aldıran Kredi’’ Kampanyası ile 3 ay ödemesiz ,uygun faiz ve 36 ay vadeli kredi kullandırılmasına ilişkin protokol törenle imzalandı.
Ticari kredilerde müşterilerine kolaylık sağlamaya devam eden Türk Ekonomi Bankası (TEB), Nefes Aldıran Kredi Kampanyası kapsamında ‘Taksitli Ticari Nakit Kredi’ kullanan KOBİ’lerin geri ödemelerini 3 ay sonra başlatıyor. Maksimum kredi vadesi 36 ay, maksimum kredi limiti 500.000 TL olan kredi fırsatından faydalanan iş yeri sahipleri, ‘İşyerim Güvende Sigortası’ ile birlikte kredi komisyonlarında da indirim elde edebiliyorlar.
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasısalonunda İTSO yönetim kurulu üyeleri ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) yetkilileri bir araya geldi. İTSO Başkanı Halil Şahin, kredi protokolü imza töreninde yaptığı konuşmada ,oda üyelerine yönelik 500,000TL.’ya kadar yeni kredi imkanı sunulmasından memnuniyet duyduklarını bildirdi.
(TEB) İskenderun Şehit Pamir Şube Müdürü Bektaş Kılcı,Yeni yapılan protokol ile oda üyelerine uygun koşullarda büyümelerine katkı sağlayacaklarına da inandıklarını belirtti.
İTSO yönetiminden Bülent Seküçoğlu , Servet Üğütmen ,Çağrı Belibağlı ,Raşit Özyurt …,TEB İskenderun Şehit Pamir Şubesi KOBİ Müşteri İlişkileri Yöneticileri Esin Kuran ve Nejat Selçuk Uzel ‘inde katıldığı törende ITSO başkanı Halil Şahin ile TEB Şube Müdürü Bektaş Kılcı tarafından kredi protokolü imzalandı.
Hatay’da bu yıl ilki gerçekleştirilen “Antakya Lezzet Festivali’nin” açılışı gerçekleştirildi.Hatay...
MİLLET İTTİFAKI’NDAN KKTC’YE TAM DESTEK HADO GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURMAYA BAŞLADI SAVAŞ KKTC...
Ak Parti Hatay milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ak Parti...
Hatay’da 3 bin 400 litre karışımlı kaçak akaryakıt ele geçirildi. Hatay’ın İskenderun...
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 1. liginde mücadele eden Batman Engelliler Spor Kulübü...
İçişleri Bakanlığı, Hatay dahil üç il sınırlarında 887 personelin katılımıyla ‘Eren...
DEMİR KORKULUĞA SAPLANAN KED...
DEMİR KORKULUĞA SAPLANAN KEDİ KURTARILDI.İskenderun Dumlupınar mahallesinde, […]
İSKENDERUNDA SİLAHLI KAVGA 2 AĞIR Y...
Hatay’ın İskenderun ilçesinde ihale meselesi yüzünden çıktığı...
HATAY’DA TRAFİK KAZASI:1 ÖLÜ,2 YARA...
Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da meydana gelen zincirleme […]
HEMŞİREYİ ESKİ SEVGİLİSİ ÖLDÜRDÜ...
Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir hemşire, nişanlandığını öğrenen...