Yönetim Kurulu üyesi ve Ekonomik Rapor Dergisi çalışanı Ersan Çalışkan’ın eşi Özge Çalışkan ilk bebeklerinin dünyaya gelmesinin heyecanını yaşadı.
Özel Palmiye Hastanesi’nde gerçekleşen doğumu Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Süleyman Aslan gerçekleştirdi. Ersan ve Özge Çalışkan çiftinin ilk bebekleri dünyaya geldi.
Fanatik bir Galatasaray taraftarı olan baba Ersan Çalışkan da dünyaya gelen bebeklerini Hastanedeki odasında ziyaret ederek sarı-kırmızılı ve üzerinde GS arması bulunan bir battaniye ile sardı.
Çalışkan çifti dünyaya gelen sağlıklı erkek bebeklerinin adını Ege olarak belirlediklerini belirterek “İki kişilik ailemize üçüncü bir fert daha katıldı. Çok mutluyuz” dediler.
ilk bebekleri Ege’yi dünyaya getiren Özge-Ersan Çalışkan çiftini kutlar hep birlikte sağlıklı, mutlu uzun ömürler dileriz.
Kaza, 10 Şubat 2021’de KarapınarKonya yolu Akçayazı Mahallesi, Merdivenli mevkisinde meydana...
Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, Aaron Boupendza’nın Hatayspor’da kalmak istediği için...
Birleşmiş Milletler (BM) tarafından Suriye’nin İdlib kenti ve kırsalına 81 tırdan oluşan...
Hatay’ın Samandağ ilçesinde denize açıldıktan sonra botu ile kaybolan Ali Nail Gündoğan...
Hatay’da, geçmişi uzun yıllara dayanan ipek böceği yetiştiriciliği ve ipek dokumacılığı,...
Bölgemizin en güçlü kuruluşlarından olan Özçelik İş Sendikası bugün de Osmaniye...
DEMİR KORKULUĞA SAPLANAN KED...
DEMİR KORKULUĞA SAPLANAN KEDİ KURTARILDI.İskenderun Dumlupınar mahallesinde, […]
İSKENDERUNDA SİLAHLI KAVGA 2 AĞIR Y...
Hatay’ın İskenderun ilçesinde ihale meselesi yüzünden çıktığı...
HATAY’DA TRAFİK KAZASI:1 ÖLÜ,2 YARA...
Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da meydana gelen zincirleme […]
HEMŞİREYİ ESKİ SEVGİLİSİ ÖLDÜRDÜ...
Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir hemşire, nişanlandığını öğrenen...