Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi (KMÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kentleşme ve Çevre Sorunları Anabilim Dalı Başkanı olarak Karaman’a tayini çıkan Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Hakan Candan, Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz’e veda ziyaretinde bulundu.
Gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Lekesiz, Candan’a ilimize ve bölgemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederek yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.
Lekesiz, Candan’ın, ilimizde yapımı düşünülen spor kompleksi, yapımına başlanılan 750 yataklı Antakya Devlet Hastanesi, Narlıca’da yapımı devam eden İmam Hatip Lisesi ve daha bir çok yapının tapu ve kadastro işlemlerinde ciddi hizmetler üretip katkı verdiğini ifade etti.
Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Hakan Candan ise, Vali Lekesiz’e kabulünden ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür ederek, gerek kendilerine gerekse kurumlarına sunduğu desteklerden dolayı da ayrıca teşekkür etti.
Vali Lekesiz, Candan’a ziyaretin anısına ilimize özgü ipekten yapılmış tablo hediye etti.
Kaza, 10 Şubat 2021’de KarapınarKonya yolu Akçayazı Mahallesi, Merdivenli mevkisinde meydana...
Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, Aaron Boupendza’nın Hatayspor’da kalmak istediği için...
Birleşmiş Milletler (BM) tarafından Suriye’nin İdlib kenti ve kırsalına 81 tırdan oluşan...
Hatay’ın Samandağ ilçesinde denize açıldıktan sonra botu ile kaybolan Ali Nail Gündoğan...
Hatay’da, geçmişi uzun yıllara dayanan ipek böceği yetiştiriciliği ve ipek dokumacılığı,...
Bölgemizin en güçlü kuruluşlarından olan Özçelik İş Sendikası bugün de Osmaniye...
DEMİR KORKULUĞA SAPLANAN KED...
DEMİR KORKULUĞA SAPLANAN KEDİ KURTARILDI.İskenderun Dumlupınar mahallesinde, […]
İSKENDERUNDA SİLAHLI KAVGA 2 AĞIR Y...
Hatay’ın İskenderun ilçesinde ihale meselesi yüzünden çıktığı...
HATAY’DA TRAFİK KAZASI:1 ÖLÜ,2 YARA...
Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da meydana gelen zincirleme […]
HEMŞİREYİ ESKİ SEVGİLİSİ ÖLDÜRDÜ...
Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir hemşire, nişanlandığını öğrenen...