DÖRTYOL’UN DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUNUN
92. YIL DÖNÜMÜ TÖRENLERLE KUTLANDI
Dörtyol’un düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yıl dönümü dün Hükümet konağı önünde Kuvayi Milliye Derneği üyelerinin temsili kurtarma gösterisiyle başladı.
Atatürk Anıt alanında çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam eden kutlamalarda Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.
Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin; “Tarih yazmak ve tarihi yorumlamak siyasetçilerin işi değildir, ama biz siyasilerde yaşadıklarımızı, gördüklerimizi, bildiklerimizi yorumlayıp halkımıza anlatmakla yükümlüyüz” diyerek başladığı sözlerine; “Tarihten alacağınız güçle yarınlarda ülkemizi yönetmek sizlerin görevidir. Sizlerden tek beklentimiz vatanınızı, milletinizi ve cumhuriyetinizi korumanızdır” diyerek tamamladı.
Kutlamalar daha sonra Hükümet Konağı önünde devam etti. Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin burada da bir konuşma yaptıktan sonra şiirler okundu ve halk oyunları gösterileri gerçekleştirildi.
Kurtuluş günü münasebetiyle ilk, orta ve liseler arası yapılan şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüllleri takdim edildi.
Tufan Yıldızlar Koleji öğrencilerinin resimlerinden oluşan sergi ise Dörtyol Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünde açıldı.
İşletmeciliğini Al Kılınç’ın yaptığı Tatlımbank 7. Şubesini İskenderun’a açtı....
Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) üyeleri arasında tanışma ve kaynaşma etkinlikleri çerçevesinde...
Hatay’ın merkez ilçe Antakya ve Defne ilçelerinde toplam 42 kök Hint keneviri ele geçirildi.Hatay...
DÜNYANIN EN ZORLU RALLİ YARIŞLARINDAN BİRİ TRANSANATOLİA HATAY EXPO’21 ALANINDAN START ALIYOR...
Arsuz Karaağaç Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi Opet Petrol Ofisi yanında hizmete giren Cafe Hookah’ın...
İskenderun’da başarılı İş insanı Yılmaz Arslan tarafından hizmet sunulan Lima Cafe’nin...
DEMİR KORKULUĞA SAPLANAN KED...
DEMİR KORKULUĞA SAPLANAN KEDİ KURTARILDI.İskenderun Dumlupınar mahallesinde, […]
İSKENDERUNDA SİLAHLI KAVGA 2 AĞIR Y...
Hatay’ın İskenderun ilçesinde ihale meselesi yüzünden çıktığı...
HATAY’DA TRAFİK KAZASI:1 ÖLÜ,2 YARA...
Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da meydana gelen zincirleme […]
HEMŞİREYİ ESKİ SEVGİLİSİ ÖLDÜRDÜ...
Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir hemşire, nişanlandığını öğrenen...