AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ve İskenderun ilçe başkanı Uğur Feriz İskenderun’un geleceğine yönelik düşüncelerini basın mensuplarıyla paylaştılar.
Ak Parti İskenderun İlçe Teşkilatı tarafından Hasan Baba Restoranda yerel ve ulusal medya temsilcilerinin de katılımı ile basın toplantısı düzenlendi.
Yerel ve genel siyaset konularının ele alındığı toplantıda ilk olarak söz alan Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Uğur Feriz, yapılacak seçimlerde şu an CHP’nin elinde bulunan İskenderun belediyesini almak için yoğun çaba içerisinde olduklarını söyledi. Feriz “ El birliği ile İskenderun’a hizmet etmenin gayreti içerisinde olmalıyız. Şehrimize getirilemeyen hizmetlerin getirilmesi, yerel yönetimle hükümetin buluşması için İskenderun Belediyesini de Ak Partili Belediyeler kervanına katmak lazım. Bizim mücadelemiz koltukla değil, halka hizmetle olacaktır. Hizmet manasında dibe vurmuş bir İskenderun belediyesiyle karşı karşıyayız. Belediyeye AK Partinin bayrağını dikerek AK belediyecilikle İskenderun’u şahlandıracağız.” dedi.
Ardından söz alan Ak Parti Hatay milletvekili Orhan Karasayar, darbe anayasasının yakın bir zamanda kalkarak yeni anayasanın çıkacağını söyledi. Hükümetin ülke genelinde alt yapı ve üst yapı olmak üzere ciddi bir hizmetler getirdiğini belirten Milletvekili Karasayar, “Bölgemize katkı sağlayacak önemli projeleri de tek tek hayata geçiriyoruz. İskenderun Limanının özelleşmesi ile bölgede ticaret ciddi oranda artmaya başladı, bunun yanında İskenderun Dörtyol Hassa arasında tünel projesi hayata geçirilecek. Amanoslarda tünel açmak sureti ile Hassa ile İskenderun Limanını buluşturuyoruz. Hükümet olarak zor şartlar altında ülkemize ve bölgemize önemli hizmetler getirdik. İlimizde ise üniversitelerimiz, okullarımız, hastanelerimiz, adliye saraylarımız yapıldı. Bu hizmetlerin yanında bölgemize getirilmeyen hizmetleri getirmek için de var gücümüzle çalışıyoruz. Havaalanlarımız, duble yollarımız yapılıyor ve hızla devam ediyor. Anayasamızın değişmesi ve darbe anayasasının kalkması ile ülkemizin önü daha da açılacaktır.” Dedi.
Adana merkezli 10 ilde 750 polisle yapılan operasyonda, bin 630 internet sitesi üzerinden yasa dışı...
– Osmaniye’de, plastik aparatla kapısını açtıkları evlerden hırsızlık yaptıkları...
– 285 personel, 34 ekip ile geniş çaplı asayiş uygulaması yapıldı – Hatay’da...
Gaziantep’te, çalıştığı inşaatın birinci katından düşerek ağır yaralanan...
Hatay’ın İskenderun ilçesinde din görevlileri ihtiyaç sahipleri için caminin ek bölümüne...
İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve beraberinde emniyet teşkilatı mensuplarının...
DEMİR KORKULUĞA SAPLANAN KED...
DEMİR KORKULUĞA SAPLANAN KEDİ KURTARILDI.İskenderun Dumlupınar mahallesinde, […]
İSKENDERUNDA SİLAHLI KAVGA 2 AĞIR Y...
Hatay’ın İskenderun ilçesinde ihale meselesi yüzünden çıktığı...
HATAY’DA TRAFİK KAZASI:1 ÖLÜ,2 YARA...
Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da meydana gelen zincirleme […]
HEMŞİREYİ ESKİ SEVGİLİSİ ÖLDÜRDÜ...
Hatay’ın Samandağ ilçesinde bir hemşire, nişanlandığını öğrenen...